Fresh food academy

Fresh Food Academy


Voorlichting over gezond en lekker eten vinden wij heel belangrijk. Niet alleen over asperges, maar over verse groenten in het algemeen. Daarom hebben we de Fresh Food Academy opgezet, waar je meer te weten kunt komen over het verwerken van verse groente. Maar waar je ook kunt proeven of samen met een kok aan de slag kunt gaan. Natuurlijk wordt er dan ook meestal een kijkje op de velden genomen.

Probeer eens onze vegetarische aspergekroket, gegrilde asperges omwikkeld met Italiaanse ham, broodje gezond met kaas, eitje, ham en asperges of een traditioneel aspergemaaltijd.

culinair-bord
ontbijt

Culinair genieten

Lekker genieten van onze gerechten zonder zelf aan de slag te hoeven? Maar wel met de gezellige keukengeluiden en reuring van een professionele keuken? Onze Fresh Food Academy is vooral een geniet, ontdek en blijf-even-zitten-om-te-proeven-met-je-gezin-en-vrienden-ruimte.

In samenwerking met koks uit de omgeving verzorgen we diverse culinaire middagen en avonden. De ene keer is het een 8 gangenmenu dan een live-cooking buffet of een kook-workshop.

Onze professionele keuken is een grote open keuken waar u en uw gasten ontspannen een kijkje kunnen nemen tijdens het diner of lunch. De chef bereidt á la minute de diverse gerechten.

De datums voor de culinaire avonden zijn:

De datums van 2019 zijn nog niet bekend. houd voor meer informatie deze pagina in de gaten.


Sandur Culinaire Asperge Experience

Onze chef-kok zal van 18:30-21:30 een 8-tal verrassende aspergegerechten voor u bereiden. U kunt een ontspannen avond verwachten. Met onze open keuken kunt u letterlijk een kijkje in de keuken nemen en zien hoe de verschillende aspergegerechten worden bereid.
Kosten: €37,50 per persoon (inclusief welkomstdrankje en koffie/thee na).

Aspergebuffet

Kom van 18:00-20:00 genieten van live cooking en bedien uzelf tijdens ons lopend buffet.
Kosten: €24,50 per volwassene (exclusief dranken).
Kinderen €1,50 per levensjaar (4-12 jaar).

Vooraf aan het diner geven wij een rondleiding op de boerderij van een half uur. Bij het aanmelden graag aangeven of u hier gebruik van wilt maken.

Wij kunnen de avond organiseren bij een minimum aantal aanmeldingen van 20 personen. Maximaal kunnen er 50 personen deelnemen (vol=vol).

Aanmelden kan in de winkel of door een e-mail te sturen naar info@aspergeboerderijsandur.nl met daarin uw naam, het aantal personen dat u wilt aanmelden en eventuele dieetwensen.