Fresh food academy

Fresh Food Academy


Voorlichting over gezond en lekker eten vinden wij heel belangrijk. Niet alleen over asperges, maar over verse groenten in het algemeen. Daarom hebben we de Fresh Food Academy opgezet, waar je meer te weten kunt komen over het verwerken van verse groente. Maar waar je ook kunt proeven of samen met een kok aan de slag kunt gaan. Natuurlijk wordt er dan ook meestal een kijkje op de velden genomen.

Probeer eens onze vegetarische aspergekroket, gegrilde asperges omwikkeld met Italiaanse ham, broodje gezond met kaas, eitje, ham en asperges of een traditioneel aspergemaaltijd.

culinair-bord
ontbijt

Culinair genieten

Lekker genieten van onze gerechten zonder zelf aan de slag te hoeven? Maar wel met de gezellige keukengeluiden en reuring van een professionele keuken? Onze Fresh Food Academy is vooral een geniet, ontdek en blijf-even-zitten-om-te-proeven-met-je-gezin-en-vrienden-ruimte.

In samenwerking met koks uit de omgeving verzorgen we diverse culinaire middagen en avonden. De ene keer is het een 6 gangenmenu dan een live-cooking buffet of een kook-workshop.

Onze professionele keuken is een grote open keuken waar u en uw gasten ontspannen een kijkje kunnen nemen tijdens het diner of lunch. De chef bereidt á la minute de diverse gerechten.

De datums voor de culinaire activiteiten zijn:

zondag 21 april Asperge Paasbrunch vrijdag 3 mei Sandur Culinaire Asperge Experience zondag 12 mei Aspergebrunch op Moederdag zaterdag 18 mei Sandur Culinaire Asperge Experience zaterdag 25 mei Sandur Culinaire Asperge Experience zondag 16 juni Aspergebrunch op Vaderdag


Sandur Culinaire Asperge Experience

Onze chef-kok zal van 18:30 tot 21:30 uur een 6-tal verrassende aspergegerechten voor je bereiden. Je kunt een ontspannen avond verwachten. Met onze open keuken kun je letterlijk een kijkje in de keuken nemen en zien hoe de verschillende aspergegerechten worden bereid. Voorafgaand aan het diner kun je meedoen met de rondleiding van 18:00 tot 18:30 uur.
Kosten: €37,50 per persoon (inclusief welkomstdrankje en koffie/thee na).

Aspergebrunch

Kom van 11:00 tot 13:00 uur genieten van een heerlijke brunch op onze aspergeboerderij. De inloop is van 10:30 tot 11:00 uur. Onze sfeervolle Aspergehal is de ideale plek om je moeder of vader te verrassen voor Moederdag (12 mei) of Vaderdag (16 juni). Aansluitend kun je een kijkje op onze boerderij nemen tijdens de rondleiding. Ook mag je dan zelf asperges steken!
Kosten: €19,50 per volwassene Kinderen €1,50 per levensjaar (t/m 12 jaar).

Aanmelden kan in de winkel of door een e-mail te sturen naar info@aspergeboerderijsandur.nl met daarin uw naam, het aantal personen dat u wilt aanmelden en eventuele dieetwensen.